Ugrás a tartalomra

Jelenlegi hely

Való Vélemény Április

Beküldte kerepesradio - 2014, április 25 - 20:50
kerepesradio képe

Kedves olvasónk! 

Érdemes volt kekeckedni!

 

Igaz is jó, ha az ember néha járatja, a száját a nagy urak meghallgatják és komolyan veszik tán. Ez történhetett, amikor előző számunkban fejére olvastuk a Kerepesi vezetésnek a közmeghallgatás hiányát. Elértük végre, és háromszoros Hurrá!  2014. május 8.-án a Kerepesi Forrás Művelődési házban közmeghallgatás lesz. Minél nagyobb a részvétel és az érdeklődéssel annál jobb. Jelenjen meg mindenki, aki szívén viseli Kerepes és persze utódaink sorsát.

 Sinkó Gyurinak igaza van: „Pontosan egy éve, hogy a Kerepesi Vélemény  …. újságban megjelent Franka Tibor (polgármester) szösszenete, mely arról szól, hogy ő - mint dolgos gazda - hiába próbálja a gazdaságát rendben tartani, lába alatt dübörögnek a (demokratikus) patkányok, új rendet akarva. A szövegben rá lehet ismerni a patkányként leírt kerepesi ellenzék egyes "példányaira".  Az, amit "gondozatlan ősz fejű" patkányként szeretnék, az egy normális Kerepes, ahol lehet alkotni. Jelenleg nem lehet, illetve csak polgármesteri felügyelettel, amit sokan nem akarnak. Emiatt jelentős szellemi-gazdasági teljesítménytől esik el ez a város. "Gazduram" egyedül nem sokra képes, le kellene váltani, és demokratikus vezetőt választani. Ehhez azonban össze kellene fogni.”

Segítségeteket és részvételeteket meg fogja köszönni az utókor. Képviselő és Polgármesterjelöltek-önjelöltek megjelenése KÖTELEZŐ!                                                                                                         

Kapcsolódó dokumentumok: 

Premium Drupal Themes by Adaptivethemes