Ugrás a tartalomra

Jelenlegi hely

Sebességmérő telepítése a 3-as főút kerepesi szakaszára 1 milláért + műjégpálya

Beküldte vigjanos - 2015, október 21 - 22:37
vigjanos képe

2015.október 27-én kerül a testület elé a polgármester előterjesztése a Kerepesen áthaladó 3-as főútra sebességmérő berendezés telepítéséről. A berendezés cca. 1 milliójába kerülne a településnek. (saját erő, nem pályázat).
A tábla kiírja a közeledő gépkocsi sebességét, illetve villog és kiírja, hogy "Lassíts" amennyiben túllépik a megengedett 50-et.

Két helyszín merült fel: Gödöllő felől a Patkónál befelé, illetve a Shaolin előtti részen.

Én azt gondolom, hogy felesleges pénzkidobás, a kihelyezés után egy hét múlva már a kutya sem fog lassítani!
Vélemény?

Kapcsolódó dokumentumok: 

Hozzászólások

sinkogyorgy képe

1. A képviseleti demokrácia gyermekbetegsége - mondják a hozzáértők - , hogy a képviselők úgy gondolják, hogy nekik mindenhez kell érteni. Nem hiszem, hogy a képviselő-testületbe delegált különféle foglalkozású emberek el tudják dönteni, hogy hova kell közlekedési táblákat helyezni ahhoz, hogy a közlekedésbiztonság növekedjen. Kérdezzenek meg szakembert! Biztos lakik Kerepesen, aki ért hozzá, és segít. (Érdekes módon a Wéber Ede utcában létesítendő parkosításhoz kértek szakértői segítséget a gödöllői egyetemtől, és nem ültették tele sárgarépával. Ugyanígy kell tenni a közlekedési táblák elhelyezése esetében is.)

2. A jégpálya jó szórakozást nyújt, és sportértéke is van, ezért jó ötlet. Innentől fogva már csak az a kérdés, hogy mennyi pénze van Kerepes városának?

Sinkó György

Premium Drupal Themes by Adaptivethemes