Ugrás a tartalomra

Jelenlegi hely

"Pelikán, a nemzetközi helyzet egyre fokozódik"

Beküldte kerepesradio - 2013, március 24 - 22:02
kerepesradio képe

Kérem így működik a kommunikáció Kerepesen !

Egy kis érdekesség tán, hogy senki nem tud arról hogy kerepesen járt az ÁSZ és Állami Számvevőszéki ellenőrzés volt. Még ha erről tudunk is, de az eredményeiről nincs tájékoztatás, pedig a „Helyi Hírek” is már lehozta.( http://www.hh16.hu/index.php?fp=cikk&id=6931&v=fooldal )

Mikor a hivatalban jártak a tárgyalót is lefoglalták hetekre. Ott volt ám a serteperte, nyüzsgés.

Rossznyelvek szerint feljelentés nyomán jártak nálunk, van aki a polgármester közeli berkekben azt is vélni tudja, ki volt a feljelentő. De ez nem is érdekes, ha minden rendben van. Hibát pedig ott is könnyű találni, ahol minden rendben van. A 2013. március 28- i testületi előterjesztésében sem szerepel erről semmi, még beszámoló szinten sem. Furcsa hogy a képviselők viszont állítólag semmit nem tudnak erről. Nem ők a főnökei a Polgármesternek és a hivatalnak is ezáltal? Ezzel sokan nincsenek tisztában, mert mindenki valamilyen érdekek mentén fél a hivatal fejétől.

Van aki sakkban van tartva, vagy volt tartva, és vannak akik már el is lettek távolítva a hivatal környékéről is. Főleg azok akik ellent mertek mondani, vagy nem akartak beállni a bólogatók közé.

A KHT élén a sok csere és az utóbbi lemondása is azt igazolja.

Az egyik „Művház” vezetőt is jó kerepesi szokás szerint karácsonykor mondták fel. Az őt követőt nem hosszabbították meg, majd jó pár hónap kiéheztetés után visszavették mégis.

A polgármester kinek példásan kiemelkedő költségtérítés és fizetés adatott meg, spórol a település javára. Alkudozva mindenkivel és mindenben ő tárgyal, minden lehetőséget megragad, hogy kiváló üzleti érzékével a település javát szolgálja. Épp a ruháját nem szaggatja csak meg, de papírokat tépked és ha kell az asztalra ver, mondta, hogy minél többet vállaljon át a felelős, felső kormány hivatala a Kerepesiek adósságából, de csodálkozva tapasztalja hogy nem sikerült.>

Azt mondják Csömörnek 56 %-ot is sikerült elérnie. Lehet hogy nem „huncutkodtak” annyit, csak tárgyaltak az ésszerűség mentén.

Eladjuk az ingatlanokat, most éppen a lakásainkat. Megszüntetünk óvodát, majd pályázunk 200 millióra, hogy bővíthessünk egy másikat.

Magam arra gondoltam még 5-6 éve naivan, hogy egy sajtó szakember, egy író, főleg a magyarságáról elhíresült, vérmes ellenzéki rádiós, kinek mi sem természetesebb mintsem, hogy a médiák nyilvánosságára támaszkodva a település érdekét szem előtt tartva tájékoztat mindenkit, hogy szinte naprakész legyen a nép. ( Ilyenkor szoktak felhívni, ha adásban ilyet mondok, hogy: "Hány éves vagy királyfi?")

Állítólag egyik német testvérvárosjelöltünk is, említett írói munkásságára való tekintettel nem kér e kedves testvéri öleléséből, és kapcsolatunkat elutasítja. De ez biztos csak rágalom és pletyka és mint ilyen a rádiós szólal talán csak meg belőlem.

Pedig az ÁSZ ittjártáról és jelentéséről is, a Kerepesrádió számolt be egyedül eddig Kerepesen.

A Rádió már „Persona non grata”, nem kívánatos lett a testületi üléseken, mivel a meghívókon ismételten nem került fel a meghívottak közé a Kerepesrádió. Ezzel egyre többen halhatják.

Egy időben volt már ilyen, hogy nem szerették aztán megint meghívták. Pedig hányszor jó volt a hanganyaga a testületi üléseknek, ha megküldtük, mert a hivatalos felvétel nem sikerült a jegyzőkönyvhöz. Állítólag az utóbbi közmeghallgatásé sincs meg. Na, ja kérem ez a közvélemény kezelése illetve lekezelése. Talán sok a bírálat a rádióban az utóbbi időben, a hó eltakarítás, a szemét- és vízügyek, a telek vásárlások, a drága beszerzések emlegetését nem nézik jó szemmel a Vörösmarty u. 2.  sz. alatt Kerepesen. Vagy a városatyák értékelését közlő kijelentések nem voltak túl szépek az eredmények tükrében? Hát kérem meg is lehet nézni. Ha én ilyen jegyeket viszek haza anno, nem csak bukok, de orra is bukok és kék-zöldre is vernek otthon a hazaiak. 

Nálunk meg évet is ismételhetnek az ilyenek. 4 évet is. Szégyenletes főleg ha megnézünk másokat.

http://varosatyak.hu/hun/s_!kepviselok/i_kerepes_405/t_Kerepes%20k%C3%A9pvisel%C5%91i/index.html

Talán a Kerepes név használatát is megvonják majd ezért tőlünk, hisz az erre vonatkozó határozatát a testület épp most változtatja meg, akképpen, hogy adott esetben kitől és mikor vonható meg a név jogos használata.

A Szilas TV támogatása sem megy könnyen, pedig a vezető íróasztali lámpája majdnem többet ér mint egyhavi támogatása a TV-nek. Állítólag az egyik képviselő tiszteletdíját vonnák meg szabadsága idejére és ez forrása lehet a támogatásnak.

Ja kérem: Pelikán elvtárs, a nemzetközi helyzet fokozódik. 

 

Springer Friedrich
     (ugrojani)

 

Kapcsolódó dokumentumok: 

Hozzászólások

Csehné képe

EZ VÁRHATÓ  VOLT !

 A  BAJ AZ, HOGY  NEM  FOG  VÁLTOZNI SEMMI .

Csehné 

Premium Drupal Themes by Adaptivethemes