Ugrás a tartalomra

Jelenlegi hely

Mire jó a Kromofág? A polgármester autójára tán?

Beküldte kerepesradio - 2014, január 15 - 22:10
kerepesradio képe
Ócska módszer a bosszúállásra. Kinek lehet ilyen aljas ellensége?

Kromofágot akkor érdemes használnunk, ha szeretnénk fa, fém vagy üveg felületünkről régi, megkopott festékréteget eltávolítani. Alkalmas tehát természetes (olaj) és szintetikus (alkid, akril, poliuretán stb.) kötőanyag bázisú festékek eltávolítására fémről, fáról, kőről és egyéb alapfelületekről, valamint ecsetek kitisztítására.

  1. A kromofágot a használat előtt alaposan fel kell keverni.
  2. A gélt ecset, henger segítségével kenjük fel a felületre. Kb. 5 perc múlva kezdi el kifejteni hatását, látható jele, hogy a festékréteg felhólyagosodik, összehúzódik.
  3. Ha vastag a festékrétegünk és elsőre nem sikerült az egész festékréteget maradéktalanul feltöltenünk, ismételjük meg újra a folyamatot.
  4. Spakli segítségével szedjük fel az "elhalt" festékréteget.
  5. Ecset, kiskefe segítségével alaposan takarítsuk le a felületet.
  6. A kezelt felület lakkbenzines zsírtalanítás, száradás, majd csiszolás után újrafesthető.

Az a  megveszekedett alávaló, aki a szegény polgármester autóján áll bosszút nem így használta. Még nem tudni ki volt, mert a szegény embert az ág is húzza tudni illik sajnálta valaki a pénzt a polgármesteri hivatal térfigyelő kamerájának az üzemeltetésére azért állítólag nincs felvétel sem róla.  

Megjegyzem elharapódzott az ilyen esetek száma. Régen a jegyző úr autóját érte ilyen baleset, majd állítólag a patkós Lajosék autói jártak így most a „falu” első embere festeti öreg autóját, amit állítólag a választás előtt kapott egy vállalkozótól, hozomra. Ha majd ütőképes lesz elég kifizetnie. Hát már 8 éves az öregecske autó.

 

Különben a kromofág már a múlté. Próbálná ki valaki a fékolajt , ég és föld, micsoda különbség. Csak alkatrész cserével gyógyítható.
Amatőr munka mondhatom.

 

Csúnya dolog ez!

Premium Drupal Themes by Adaptivethemes