Ugrás a tartalomra

Jelenlegi hely

Mérgezik a macskákat Szilasligeten

Beküldte Séthy Viktor - 2013, október 10 - 18:42
Séthy Viktor képe

Idegméreg. Néhány kutya is áldozatául esik az évek óta menetrendszerűen tevékenykedő méregkeverőnek.Nyilván más (védett) állatok is.Húsba rakja,úgy "adagolja".

Ő biztos szereti,ha a lakás tele van mindent össze-vissza rágó,mindent összevizelő egerekkel. Talán az okoz neki kéjes örömöt,hogy Isten még relatíve szabad,ártatlan teremtményei sokszor napokig görcsökben fetrengenek,mielőtt kimúlnak.

A méreg persze bele kerül a talajba,a vízbe,por formájában szana-szét szórja a szél a veteményesekre,gyümölcsösökre,gyermekek szemébe.

Nos,tevékenységére bizonyítékok,és tanúk vannak,feljelentése megtörtént a rendőrség fele.Aki tud,kérem segítsen beazonosítani személyét,és jelezze az igazságszolgáltatás fele,mert sokan szeretik ám az állatokat,és ha történetesen egy hevesebb vérmérsékletű egyén tudomására jut,ki a felelős egyedül élő édesanyja,vagy néhány esztendős gyermeke kedvencének látványos agóniáájért,nos...

Vagy csak egyszerűen hagyja abba,próbáljon meg önnön magában megküzdeni démonaival,és inkább valami jót cselekedni.

 

 

Hozzászólások

Séthy Viktor képe

Az ügyben minden információ fontos. Országos hírű szakember ajánlotta fel segítségét, Lakos György. A telefonszáma  +36308740181 ,de nálam is lehet jelentkezni (akár régebbi információ is segíthet) a 3630 644 0739 -en,délután.

Előre is köszönöm a közreműködést!

Premium Drupal Themes by Adaptivethemes