Ugrás a tartalomra

Jelenlegi hely

Ki fizeti a "révészt" ?

Beküldte szaszandor - 2012, augusztus 9 - 02:11

Arról értesültem, hogy a Kiss Ernő utcában mart aszfaltozás kezdődik és reggel 7.30 órakor kezdik a munkát. Kiváncsivá tett, hogy azon a lejtős területen milyen műszaki megoldást alkalmaznak. Ismerem az elhanyagolt, vízmosásos gidres-gödrös területet, jogos igény az új út megépítése.

Talán Kiss Ernő iránti rokoni érzelemtől is vezérelve, talán az Ady E. u.-ban ugyancsak martaszfaltos - de mára már a gépjárműveink gumijait szabdaló felülete miatt is, - elmentem a meghírdetett időpontban. A helyszínen a Polgármester úr, egyik Képviselőnk és a felvonuló útépítő brigád méricskélt. A jelenlétem és a kérdéseim a polgármester urat nagyon zavarta. Közölte, hogy ez a martaszfaltos borítás a kivitelezők által ingyen készül, minta útként, az aszfalt minősége már nem környezetszennyező. Kivitelezési terv nincs, vízelvezető árok helyszűke miatt egyoldalon sem készül, az útalap rétegrendje bizonytalan, kerepes részéről műszaki szakember nem volt jelen.

Sajnálom az ott lakókat, mivel nem tudják szakmailag elbírálni azt, hogy mit is kapnak. Csak annak örülnek, hogy aszfaltos útjuk lesz.

Nem csalódtam, eljöttem.    

aszasz

 

Hozzászólások

Séthy Viktor képe

Nem,nem örülünk. Negyedszer kerül sor arra,hogy kötőanyag nélkül (vannak fotók) lerakják ezt a sz..t a ház elé.A szomszéd utcában (Mártírok) valakinek utólag (!) sikerült kötőanyaggal,vagy hőkezeléssel tartóssá tennie a burkolatot úgy 50 m hosszan. Itt az első eső elmossa - bele a Szilas medrébe,így a rákkeltő trutyinak nem csak a porát lélegezzük folyamatosan,de ivódik bele a földbe,talajvízbe. Nem is beszélve arról,hogy régi építésű házunk a munkálatok során oly mértékben rázkódik,hogy a lábos lemászik a tűzhelyről,a vakolat hullik,az ablakok repednek.Valamit most már lépni fogunk ez ügyben.

Premium Drupal Themes by Adaptivethemes