Ugrás a tartalomra

Jelenlegi hely

Hazudós a polgármester?

Beküldte kerepesradio - 2014, május 11 - 20:00
kerepesradio képe

igencsak úgy tűnik a közmeghallgatás szerint. Hallgatói kérdésre hogy a cigaretta csikkek a hamutartójában hogy kerülnek oda? A válasz az volt, hogy dohányzik, és a kerepesi vélemény újságban megjelent kép három évvel ezelőtti, mikor még nem volt tilos a dohányzás a középületekben.

Egy kedves polgármestert megvédeni kívánó hölgy a hallgatóságból, akinek több bátorsága volt a megkérdezettnél, azonnal magára vállalta a cigizést.
Azt mondta ő járt a polgármesternél, és ő dohányzott. Az ő csikkjei vannak a képen látható hamutartóban.  Nem tudhatta, hogy aki 3 cigit megenged neki, hogy elszívjon az ugyanolyan hibás. De komolyra fordítva a szót: Nincs annyi becsület benne, hogy kimondja, hogy erős dohányos és ki-kipöfékel az ablakon?
Bocsánat, és tartózkodik ettől a jövőben. Mivel a kép most készült, húsvét után, a nyuszi és a tojásai is a képen vannak. Ez volt Pinokkió bosszúja. Nem polgármester úr, ez nem jött be. Nem 3 éves a kép, mivel a 2014-es költségvetés grafikonja is jól látható. 3 évre tudta a polgármester, hogy ez lesz a gazdasági eredményünk és a Fidesz kormány átvállalja adóságainkat? Sőt, fillérre előre kalkulál minden forintot 3 évre? 
Akkor, e pénzügyi zsenire szavazzunk mindannyian. Bár ez valószínűtlen, ugye? Addig is nagymamám mondása jár az eszemben: Aki hazudik, az lop is.

 

http://kerepes.hu/docs/ujsag/kerepes_2014_aprilis.pdf

Kapcsolódó dokumentumok: 

Hozzászólások

sinkogyorgy képe

Nekem nem a hamutartó tűnt fel, hanem az, hogy a polgármester asztaláról hiányzik a laptop vagy valami hasonló kommunikációs kütyü. Példának okáért a jóval idősebb plébános úr íróasztalán számítógép is van, és használja is.

Sinkó György

Premium Drupal Themes by Adaptivethemes