Ugrás a tartalomra

Jelenlegi hely

"Ha bár felül a gálya, azért a víz van alul"

Beküldte ugrojani - 2012, június 11 - 23:49

"Ha bár felül a gálya, azért a víz van alul"

Sajnos be fog következni az amitől tartottam, a vízközmű vagyont beapportálják egy másik társaságba.

Solymosi úr Kistarcsa polgármestere a DMRV-t akarja előnyhöz juttatni.(nem csoda hisz itt a Fidesz érdeke is az állami 98 % mellett szólhat - kedves Fideszesek nem megharagudni, ha talán csak én látom rosszul a dolgot)

Franka Polgármester a Gyáli csapatot forszírozza, megjegyzem a DMRV-nél jobb valamivel.

A Szilasvíz javaslata a Dabasi cég, ami érthető, mert itt maradna üzemigazgatósági szinten meg a Kft-nk. Minden esetben a Kerepes (kis)tarcsa issza meg a levét és a munkások elbocsájtása 100 % és ha maradnak is egyesek csak addig, míg kiismeri magát az új szolgáltató a rendszeren belül.

Fülöp Gábor mondta a Rádióban Vasárnap hogy 4 x-es szorzóvak van a szavuk a mienkhez képest a Zrt-seknek. Esély nincs semmire. Ráadásul bármikor tőkeemeléssel kigolyózhatnak és volt nincs részünk a Zárt részvénytársaságban. Előny hogy nem kell nagy befektetés csak pár ezer Ft. Ez vicc komolyan úgy érzem, hülyére vagyok véve. A vízközmű hozzájárulás a jövőben már oda megy. Arról nem is beszélve, ha üzemzavar vagy csőtörés van, velünk fizettetik meg akár súlyos milliókat. Július 1-től oda fizetünk pedig Júniusban a Szilas víz szolgáltat? Durva dolgok vannak leírva az előterjesztésben..

A hallgatók, és akikkel adáson kívül beszéltem Kistarcsáról is többen, tanácstalanok senki nem fogja, őket össze, Se tüntetés, se más nem fér be az időbe se. Miért is nem kell civil szerveződés a polgármesternek?

Na, ja. Gyorsba át akarják bokszolni, nehogy a Horváth Csaba által megemlített törvényt megszavazza a parlament és nincs bolt.

Megkezdődik a Szilasvíz felszámolása és a 1,5 milliárdos pályázati munka, mert nem csak víztisztításra nyertük, hanem fejlesztés hálózat építés stb. mindezt nem kerepesi - kistarcsai cég végzi. Így a Zrt- aki kiveszi pénzt a vízvagyonból ami a mi értem alatta Kerepes és Kistarcsa lakosságáé. A mi OTP részleteinkből épített csatornák, vízbekötések kerülnek zrt-s kezekbe. Ez olyan, mint az EU. Belépés van csak kilépés nincs rögzítve.<--break->

A Májusi testületi ülésen elhangzott Horváth Csaba ügyvezető úr elmondásában hogy érdemes kivárni, mert valószínű maradhat minden a régiben, ha a Parlament dönt arról, hogy azok, akik szolgáltatnak is és szerelnek, nem kell beolvadjanak. Ennek ellenére vagy épp ezért sürgőssé vált a társulás.

A lakosság nagy létszámú megjelenése és tiltakozása lehet egyedül a megoldás arra, hogy ne gyorsban döntsenek milliárdokról, amit örökre elveszítünk. Azért a víz az úr?

Vagy nem?

 

 Springer (Ugrójani)

 

Hozzászólások

vigjanos képe

Engem leginkább az érdekel amit a Horváth Csaba elmondott, hogy nem lesz kötelező a csatlakozás, ha.... Ennek kellene jobban utánanézni.

Persze az idő nagyon szorít, mivel délután már a PÜ és TFB bizottság is tárgyalja a dolgot.

Premium Drupal Themes by Adaptivethemes