Ugrás a tartalomra

Jelenlegi hely

Beküldési útmutató

Kérek mindenkit, hogy csak olyan témát, tartalmat, bejegyzést tegyen közzé, amelynek kerepesi vonatkozása van!

Azokat a tartalmakat amelyek semmilyen módon nem kapcsolódnaik Kerepeshez értesítés nélkül töröljük! 

Az oldalon történő megnyilvánulás, hozzászólás beküldésében kívánok segítséget nyújtani.

Tartalmat feltölteni, cikket írni, hozzászólni csak a regisztrált és bejelentkezett felhasználók tudnak! Kérek mindenkit, hogy lehetőleg ne Word-ben szerkesztve, és onnan Copy-Paste-al beillesztve írja a hozzászólásait, cikkeit. Dolgozunk rajta, hogy az oldalon működjön a helyesírás ellenőrzés.

Az oldalon alapvetően kétféle formában lehet megnyilvánulást írni:

 1. Új bejegyzést írunk.
  A bal oldali "Navigáció" menüpont alatt található a "Tartalom beküldése" menüpont. Erre kattintva a  "Cikk írása" oldalra kerülünk.
  Tárgy-ként a cikk címét adhatjuk meg.
  A "Kategóriák" közül válasszuk ki amelyik legjobban illik a beküldött írásunkhoz. A főoldalon a "Navigáció",  "Kerekasztal témái" alatt ebben a kategóriában fog az írásunk megjelenni. Egyszerre több kategória is kiválasztgató a CTRL billentyű lenyomva tartásával.
  A "Body" résznél, ha szeretnénk, akkor az "Összefoglaló szerkesztése" feliratra kattintva rövid összefoglalót írhatunk. Az egy kategóriába tartozó cikkek úgy lesznek listázva, hogy a címük és egy rövid összefoglaló jelenik meg, majd az összefoglaló alatt a "további információk" feliratra kattintva jelenik meg a teljes cikk. Ha szerkesztünk ily módon külön összefoglalót, akkor az írásunk első bekezdéséből fog a rendszer egy összefogalalót mutatni a listázás során. Szükség esetén a szövegszerkesztő ikonjai között utolsó helyen található "A bevezető és a törzs elválasztása ennél a tartalomnál" jelet a szövegbe beszúrva mi magunk is szabályozhatjuk a bevezető hosszát.
  A "Body" részbe ezután megírhatjuk a cikkünket. A szövegszerkesztő ikonjai felett tartva az egérmutatót rövid leírás jelenik meg. Az ikonok közül választva lehet például betűstílust, méretet választani, képet, vagy hivatkozást beszúrni. Ha valaki youtube-os videót szeretne felrakni akkor keressen és elmondom, hogy hogyan kell.
  Lehetőség van képfájl, vagy  egyéb fájlok feltöltésére, a szöveg beíró részek alatt. Több féjl, dokumentum feltöltlése után utólag is meghatározható, hogy milyen sorrendben jelenjenek meg a csatolt fájlok.

 2. Valamelyik hozzászóló beküldött írására, vagy hozzászólására szeretnénk reagálni.
  Ha az eredeti írásra kívánunk válaszolni akkor az "Új hozzászólás", ha már valamelyik hozzászólásra, akkor a "Válasz" feliratra kattintva lehet véleményezni. A formázás stb. ugyanaz mint a fent leírtaknál.

Ami fontos: a saját maga által írt "Cikket" bármikor tudja a felhasználó javítani, vagy törölni, tehát lehet bátran kísérletezni!

Természetesen, ha ezek után is adódik probléma, akkor szívesen segítünk!

Premium Drupal Themes by Adaptivethemes