Ugrás a tartalomra

Jelenlegi hely

Így jácctok TI! - egy időközi választás margójára II.

Beküldte vigjanos - 2013, november 4 - 22:36
vigjanos képe

Kerepes, időközi választás, 8. választókörzet.

A hordó kéremszépen nem áll meg!

Kerepes polgármestere egy telefonbeszélgetés során hazugságnak nevezi a Kerepesi Véleménybe beküldött bemutatkozásomban foglaltakat. A szokásos "közvetlen" stílusban! Mit spóroltál TE! Kerepesnek? Milyen 70 milliót? stb... stb...

A hitel 2012. évi elhalasztásával kapcsolatos számítások mind a mai napig ott vannak a kerepes.jobbik.hu oldalon. Az abban foglaltak --elhiszem, hogy nehéz-- de általános iskolai tananyag alapján megérthetők. Összeadás, szorzás, alapvető százalékszámítás. Ha nem jók a számítások, akkor lehet bizonyítani az ellenkezőjét! Hazugságnak nevezni enélkül NEM!

Lehet a Helyi Választási Bizottsághoz fordulni, a "miniszterelnök vagy a polgármester úr gyalázása, valamint egyéb a valóságnak nem megfelelő adat közlése" okán.

És tessék mondani, mi a valóságnak nem megfelelő adat?

Az ami nem igaz, vagy az ami a szerkesztő bizottságnak, vagy a felelős szerkesztőnek nem "teccik"??? Mert esetleg az igazság esetleg  FÁJ???

És tessék mondani mennyire elegáns, hogy a közpénzen kiadott újságban polgármesterünk az esélyegyenlőség elvét be nem tartva pocskondiázza az ellenfél jelöltjeit?

"hogy 2010-ben kétharmados többséggel illettek bennünket, az Összefogás Kerepesért jelöltjeit, amit az Önök bizalmára alkalmatlanok közül most néhány "Búvár Kund" megfúrni szövetkezett"

Elértük már a legalját? Vagy van még ennél is lejjebb? Pláne egy olyan "író"-tól, akit Wass Alberttel és Illyés Gyulával kellene egy polcra helyeznünk (a Kerepesi Véleményben ajánlottak szerint)?

 

Premium Drupal Themes by Adaptivethemes