Ugrás a tartalomra

Jelenlegi hely

Új felhasználói azonosító igénylése

Beküldte admin - 2013, május 10 - 12:05

Mivel az oldalt állandó zaklatások, támadások érik, ezért a regisztráció menete a mai naptól módosul!

Továbbra is bárki számára moderálás nélkül lehetővé tesszük (regisztráció után) cikkek hozzászólások beküldését, de új regisztrációt az 'admin kukac kerepesikerekasztal.hu' emailcímre küldött levélben, a kívánt felhasználói azonosító megjelölésével lehet kérni.

A kényelmetlenségért elnézést kérünk!

Admin

Hozzászólások

sinkogyorgy képe

Kik támadják az oldalt? Hackerek vagy hasonlók? Tisztázni kellene, mert úgy is tűnhet, hogy az ellenvéleményeket nem szeretjük..., és az a bajunk, hogy mások más véleményen vannak...

Sinkó György

Az oldal támádását nem politikai értelemben kell gondolni. Lehet, hogy csípjük egy-két embernek a szemét a helyi vezetésből, de egyelőre nem béreltek hackereket, hogy tönkretegyék a honlapot.

Kb. az ötszázadik felhasználói azonosítói kérelem után meguntam, hogy kínai, ukrajnai, francia IP címekről próbáltak regisztrálni állandóan sdkfélskdfék" szerű felhasználói nevekkel. Amennyiben sikerül nekik a regisztráció, akkor a kommenteket, cikkeket telenyomják mindenféle weboldalakra mutató linkekkel azért, hogy egy keresésénél a Google előbbre rangsorolja az illető oldalakat. (Search Engine Optimization)

Minden héten jött 15-20 felhasználói azonosító kérelem, és már kicsit unalmas volt ellenőrizgetni, hogy honnan jött, és hogy nem ténylegesen valaki csatlakozni akaró próbált meg regisztrálni.

Premium Drupal Themes by Adaptivethemes