Ugrás a tartalomra

Jelenlegi hely

Cinizmus

Beküldte csakzol - 2012, december 19 - 10:14

T. Olvasó!

Megdöbbenve olvasom S.György moderálásánák magyarázatát. Úgy látszik Ő is azok táborába tartozik akik bort isznak és vizet prédikálnak. Ő is mint a polgármester csak a neki tetsző  híreket engedi megjelenni  ezen a blogon.( még a betű méretet és tipust nem sokára a szinét is meghatározza)

Egyébként a Trafik törvény- gondolom - Kerepesi érdekeket is érintet volna addig amíg nem törlik.

Ez viszont nem változtat azon,hogy S. György úr nem alkalmas az együtműködésre.

Gondolom nem véletlenül váltották  le a Pátria és a Szilastér egyesületek éléről.

 

Ui:/ Civil szervezeteknél a lemondás szót szokás használni de az átalában a vezető együtműködésének hiányára vezethető vissza, magyarán mennie kell.Gondolom a lemondásáról is szavazni kellet amit valószínűleg elfogadtak továbbá " vissza tapsolhatta volna " a tagság de valamiért nem tették......../

 

Cs.Z.

 

Hozzászólások

sinkogyorgy képe

"CS.Z." állításával ellentétben egyetlen nevezett egyesületből sem váltottak le. 2006-ban, a Pátriában az éves mandátum lejártával új vezetőség választást tartottunk, előtte bejelentettem, hogy nem vállalom tovább az elnöki posztot.  A Szilas Tér elnöki posztját 2008-ban nem akartam megújítani, de mivel más nem vállalta, további egy évig vittem az Egyesületet. Utána már akadt, aki átvegye. Hasonlóan a Pátria 2012-es választásán sem vállaltam tovább, még az elnökségi tagságot sem.

Sinkó György

Premium Drupal Themes by Adaptivethemes